Tiplijn: 06-19541384

Ruzie mondt uit in schiet- en vechtpartij in Dordrecht

0

DORDRECHT – In Dordrecht heeft dinsdagmiddag 7 augustus 2018 een schietpartij plaatsgevonden. Even na 15.00 uur mondde een ruzie uit in een vechtpartij. Na de vechtpartij stapten de betrokken in verschillende auto’s en gingen er vandoor. Vervolgens is vanuit één van de voertuigen op een andere auto geschoten. Volgens de politie is er niemand gewond geraakt door het schieten maar wel door het vechten. Er wordt op dit moment onderzoek gedaan naar het incident. De Noordendijk (ter hoogte van de Lijnbaan) en de Steegoversloot daarom zijn afgesloten voor verkeer.

Update: De politie meldde later op de middag dat het toch niet zeker is dat er daadwerkelijk is geschoten. Inmiddels zijn er drie personen aangehouden. Twee andere betrokkenen meldden zich later op het politiebureau.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: