Tiplijn: 06-19541384

Inbreker dreigt met vuurwapen in Sliedrecht

1

SLIEDRECHT – Een man uit Sliedrecht is dinsdagnacht 7 augustus 2018, om ongeveer 02.00 uur, door een inbreker bedreigd met een vuurwapen. De 53-jarige man zag in de tuin van zijn vader het licht aanspringen en ging direct kijken wat er aan de hand was toen er plotseling twee mannen uit het schuurtje kwamen. Zij bleken te hebben ingebroken in het schuurtje aan de IJsselstraat.

De eerste gaf de man een duw waardoor deze viel. Hij stond op en ging achter de twee vluchtende verdachten aan. Op dat moment liet de tweede verdachte een paar keer een vuurwapen zien en dreigde hiermee. Gealarmeerde politiemensen zochten nog samen met de 53-jarige de buurt af maar vonden de inbrekers niet meer. De inbrekers hadden waarschijnlijk niets buit gemaakt.

De twee mannen droegen allebei een donker petje. Getuigen die iets gezien hebben kunnen hun informatie doorgeven via het telefoonnummer 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Er zullen toch echt zwaardere straffen uitgedeeld moeten worden in dit Eldorado, dat Nederland heet. Justitie blijft in haar naïviteit en zelfbevrediging maar volhouden, dat de criminaliteit daalt, maar we weten allang, wat de oorzaak van die dwalende gedachte is: geen aangiftes meer, omdat er toch niets mee gedaan wordt en te winig controle, blauw en handhaving!