Tiplijn: 06-19541384

Ernstige aanrijding met scooter in Dordrecht; automobilist aangehouden

5

DORDRECHT – Een scooterrijder is dinsdagavond 31 juli 2018 gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Merwedestraat in Dordrecht. De automobilist, die na het ongeval door wilde rijden, is door de politie aangehouden.

Het ongeval gebeurde rond 20.40 uur. Volgens de politie reed de automobilist vermoedelijk veel te hard. Ook zou de man na de aanrijding zijn doorgereden. “Gelukkig was de politie heel vlakbij. Agenten hebben hem kort na de aanrijding aangehouden,” laat een woordvoerster van de politie weten.

Voor de scooterrijder kwam politie, ambulance en een traumahelikopter ter plaatse. De man is volgens de politie flink gewond geraakt aan zijn been. Hij was nog wel aanspreekbaar en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De Merwedestraat blijft voorlopig afgesloten in verband met politieonderzoek.

Foto’s: Brian Lidster.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

  1. Afschuwelijk, wij reden hier toevallig vanavond toen het net gebeurd was. Het is sowieso altijd een hele onveilige plek in deze straat en zeker ter hoogte van de Jumbo als mensen van de parkeerplaats afkomen en bezig zijn met oversteken en het licht op groen gaat voor de auto’s op de Merwedestraat. Ze kunnen ook beter stoplichten plaatsen bij de Jumbo parkeerplaats afrit.
    Deze autobaan word iedere dag gebruikt als racebaan, 100 rijden is daar schering en inslag.
    Verschrikkelijk wat deze man nu is overkomen, veel sterkte en beterschap toegewenst, ook voor de familie veel sterkte!

    • Ja heel de merwedestraat en baanhoekweg word als racebaan gebruikt. Al jaren. En wanneer controleren ze? Als mensen van t werk naar huis gaan en te druk is om te racen.

Reageer