Tiplijn: 06-19541384

NL-Alert ingezet bij grote brand op zeeschip in Dordrecht

0

DORDRECHT – De hulpdiensten hebben dinsdagmiddag 10 juli 2018 een bericht via NL-Alert verstuurd in Dordrecht en omgeving. Omstreeks 13.30 uur brak er een grote brand uit op een zeeschip in het Mallegat, nabij de Van Leeuwenhoekweg. Om de brand op het bijna 200 meter lange schip te bestrijden werden verschillende blusvoertuigen ingezet.

Bij de brand kwam veel rook vrij. Daarom zijn vier meetploegen van de brandweer ingezet om op verschillende plekken metingen te doen. Daarnaast werden burgers geïnformeerd met behulp van NL-Alert. In het bericht is geadviseerd om bij overlast van de rook, ramen en deuren te sluiten. De brandweer verwacht nog lang bezig te zijn met het blussen van de brand.

Foto’s: Robert van Loon en Valentijn Vos

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: