Tiplijn: 06-19541384

Bedrijfswagen raakt te water na aanrijding in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een bedrijfsauto is zaterdagochtend 7 juli 2018 te water geraakt na een botsing met een ander voertuig. Het ongeval gebeurde omstreeks 10.10 uur op de Nieuweweg in Gorinchem. De bestelwagen reed over de Nieuweweg toen hij in botsing kwam met een auto die stilstond op een inrit. De bestelwagen kwam na het ongeval in de naastgelegen sloot terecht.

De inzittenden konden na het ongeval op eigen kracht uit het voertuig komen. Politie en ambulance waren snel ter plaatse. Ambulancemedewerkers controleerde enkele personen op eventuele verwondingen. Uit deze check bleek dat iedereen ongedeerd was gebleven.

De politie hielp de bestuurders bij het invullen van de schadeformulieren. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het busje weer op het droge te krijgen. De Nieuweweg was tijdens de berging korte tijd afgesloten voor verkeer.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: