Tiplijn: 06-19541384

Heinenoordtunnel volledig dicht na ernstig ongeval

0

HEINENOORD – Donderdagmiddag 28 juni is er een ernstig ongeval gebeurd op de A29 in de Heinenoordtunnel, de verbindingstunnel tussen Heinenoord en Barendrecht. Omstreeks 12.45 uur gebeurde het ongeval. Zeker acht personenauto’s en drie vrachtwagens zijn betrokken geraakt. Direct werden verschillende hulpdiensten opgeroepen. Al snel werd opgeschaald naar ‘middelhulpverlening’ en ‘code 10′. Behalve diverse ambulances en diverse brandweervoertuigen werden ook twee traumahelikopters opgeroepen.

Ter plaatse werd door de hulpdiensten de hele Heinenoordtunnel afgesloten. Zeker vijf slachtoffers, waarvan vier ter plaatse behandeld. Er wordt momenteel een plan gemaakt om alle niet betrokken auto’s uit de tunnel te halen. De tunnel blijft de komende uren nog afgesloten.

Foto’s: Nick den Engelsman


Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer