Tiplijn: 06-19541384

50-jarige Dordtenaar aangehouden na bekogelen en beledigen van agenten in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie in Dordrecht kreeg in de nacht van 11 op 12 juni 2018 een melding dat in een woning aan de Troelstraweg een man met spullen aan het gooien was. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek dat een normaal gesprek voeren met de man niet mogelijk was en kregen de agenten allerlei verwensingen naar hun hoofd geslingerd.

De man zag kans een doos met videobanden te pakken en gooide deze naar de agenten. Die reageerde hierop met een straal pepperspray in het gezicht van de man, waarna de 50-jarige Dordtenaar zich huilend overgaf. Ook na zijn aanhouding vond de man het nog nodig om de agenten te beledigen. De man is ingesloten en de recherche zal de zaak verder onderzoeken.

Foto: Politie Dordrecht

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: