Tiplijn: 06-19541384

Hulpverleners halen overleden hond uit het water in Arkel

0

ARKEL – Hulpverleners hebben zaterdagavond 9 juni een overleden hond uit het water gehaald in Arkel. Omstreeks 20.10 uur werd het beestje aangetroffen in het kanaal langs de Poldershoek door zwemmende jeugd. Twee brandweervrijwilligers uit Arkel werden, in vrije tijd, door hen ingeschakeld. Ter plaatse hebben zij het hondje er uitgehaald. De dierenambulance werd direct gebeld.

Omdat er geen chip in de hond zat is niet bekend van wie de hond is. Het gaat waarschijnlijk om een kleine pitbull- of staffordachtige (mannetje) met zwarte vacht, en lag vermoedelijk al twee weken onder water voordat hij boven kwam drijven. De hond is op de foto’s onherkenbaar gemaakt omdat deze in staat van ontbinding was. De dierenambulance heeft het hondje overgebracht naar het dierenasiel in Gorinchem. Herkent u de hond aan de signalen, of mist u uw hond? Neem dan contact op met het dierenasiel in Gorinchem, welke aan de Haarweg zit.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: