Tiplijn: 06-19541384

Politie arresteert met getrokken wapens 2 mannen bij Noordtunnel

2

ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 juni 2018 twee mannen gearresteerd op de A15 bij Alblasserdam. De aanhouding gebeurde volgens een woordvoerder van de politie middels een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV). Dat houdt in dat de mannen uit de auto werden gepraat, terwijl er pistolen op hen gericht waren. Daarnaast werd een politiehelikopter ingezet. Op onderstaand filmpje is te zien dat bij de aanhouding bij Alblasserdam zeker acht politievoertuigen betrokken waren. Aanleiding voor de aanhoudingen was een vechtpartij in Breda, waarbij mogelijk vuurwapens waren gebruikt. Verder werd gemeld dat er iemand in een kofferbak was gestopt.

De politie hield uiteindelijk vijf personen aan. Drie personen werden op de A4 opgepakt en twee personen werden net voor de Noordtunnel bij Alblasserdam aangehouden. Bij één van hen werd een boksbeugel aangetroffen. Er werd niemand in de kofferbak aangetroffen en ook van vuurwapenbezit bleek geen sprake te zijn.

De aangehouden mannen werden overgebracht naar het politiebureau in Breda voor nader onderzoek. Uiteindelijk bleek er vrij weinig aan de hand te zijn. De persoon die een boksbeugel bij zich had, kreeg een boete. Daarna werden de vijf aangehouden personen weer vrijgelaten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Cornelis Buitendijk on

    Mooi dat de politie een goede slag heeft geslagen met deze inzet. De politie Volkswagen busje op de ene laaste foto heeft geen goede nummerplaatverlichting, 1 van de 2 lampjes is kapot. Kijken de politie personeel wel al hun lampen na of ze werken? want ik zie veel van de volkswagenbusjes die met kapotte kentekenplaatverlichting rond rijden