Tiplijn: 06-19541384

Vrouw rijdt auto van ouders in sloot tijdens instellen van navigatie

1

AMEIDE – Een vrouw is donderdag 7 juni 2018 met de auto van haar ouders te water geraakt langs in Ameide. Dit gebeurde rond 08.00 uur op de Bordenweg. Politie, brandweer en ambulance werden opgeroepen om de bestuurster uit haar auto te halen. De vrouw kon met behulp van de brandweer uit haar voertuig gehaald worden. De bestuurster bleek ongedeerd te zijn gebleven en hield alleen natte voeten en een natte broek aan het ongeval over. De auto van haar ouders is total loss geraakt.

“De oorzaak van het ongeval is dat de bestuurster met haar mobiele telefoon haar navigatiesysteem aan het bedienen was. Be smart, don’t use your phone while driving,” aldus politie Alblasserwaard / Vijfheerenlanden op Facebook.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer