Tiplijn: 06-19541384

Man en hond uit Oude Maas gevist bij Puttershoek

0

PUTTERSHOEK – De hulpdiensten zijn woensdagavond 6 juni groot ingezet bij een melding van een persoon te water in de Oude Maas tussen Puttershoek en Zwijndrecht. Dit gebeurde omstreeks 20.40 uur.

Een hond en een man waren aan het wandelen toen het mis ging. De hond kwam in het water terecht. Vervolgens sprong de man achter de hond aan. Helaas konden beide er niet meer uitkomen. Dit gebeurde aan de kant van Puttershoek.

Direct werden de hulpdiensten ingeschakeld. Om 20.50 uur werd opgeschaald naar ‘middel waterongeval’. Twee duikteams, een blusboot en de KNRM werden opgeroepen. Daarnaast kwamen ook meerdere ambulances en het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Gelukkig konden de hulpdiensten de twee snel vinden en bleek het letsel gelukkig mee te vallen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer