Tiplijn: 06-19541384

Veel schade en auto te water bij ongeval op N848

3

LINGEWAAL – Vrijdagmiddag 1 juni 2018 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de N848 tussen Vuren en Leerdam. Ter hoogte van de kruising met de Landscheiding kwamen omstreeks 16.30 uur vier voertuigen met elkaar in botsing. Eén van de auto’s belande na de aanrijding op zijn kop in de naastgelegen sloot.

Onder andere politie en ambulancedienst uit de regio Zuid-Holland-Zuid kwamen ter plaatse. De inzittenden van de voertuigen werden door ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen. Hieruit bleek dat er niemand ernstig gewond was geraakt.

De N848 was door het ongeval lange tijd afgesloten tussen de Bloklandweg en de Nieuwe Zuiderlingedijk. Een bergingsbedrijf heeft de betrokken voertuigen opgehaald. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Niet echt professioneel om reacties te verwijderen.
    Dat geeft al gelijk het niveau van deze site aan.
    Het ongeval vond plaats in Gelderland dus hoort hier niet thuis.

  2. Straight in your face on

    ZHZ:
    Serieus ga je over zoiets een reactie plaatsen??? Echt get a life, ga je pamper verschonen .. Hier zijn mensen bij betrokken, levens zijn mogelijk voorgoed veranderd en dan ga jij lopen zeuren dat de locatie niet correct is?? Zo triest.!! ? Echt gewoon geen woorden voor, tenminste geen nette woorden.. Maar ik heb heb wel een tip voor je: hou voortaan je zinloze niets zeggende nutteloze, niks toevoegende, mensen boos makende, lompe, kansloze en vooral domme commentaar lekker voor je..!! Soms kan je namelijk de verkeerde tegen komen ?.. Want je hebt het hier nogmaals over mensen en families die hierbij betrokken waren en niemand zit te wachten op jouw geblaat!! En ik gaat mensen zoals jij!!! Duidelijker kan ik het niet maken..

    En voor de betrokkenen ik wens jullie en jullie families sterkte toe na wat ik op de foto’s zag toch heftige ongeval. En hopelijk houd niemand hier blijvende schade aan over.. En ik vond het niet gepast wat ZHZ schreef dus vandaar mijn felle uithaal naar diegene toe.. Mijn excuses als jullie mijn reactie ongepast vinden den.. Maar ik vond dat hij zo geen respect toont voor jullie. Ook al heb ik geen idee wie iedereen is… Maar zoiets vind ik niet dat je post op een gebeurtenis als deze..
    Nogmaals sterkte voor jullie allemaal en hopelijk komen jullie(als er gewonden gevallen zijn, om zelf niet uit de regio) er weer bovenop. ?

Reageer