Tiplijn: 06-19541384

Kleuter ernstig gewond na val uit raam in Dordrecht

2

DORDRECHT – Een kleuter is woensdagmiddag 30 mei 2018 ernstig gewond geraakt bij een ongeval in Dordrecht. Omstreeks 16.45 uur viel het kind uit het raam van een woning aan de Tafelberg. Politie en ambulancedienst kwamen hierop met spoed ter plaatse. Volgens het AD ging het om een 4-jarig jongetje dat uit een raam op de eerste verdieping viel. Het kind is onder politiebegeleiding naar het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Over zijn toestand is bij de redactie van deze website op het moment nog niets bekend.

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Kunnen we niet met een beetje respect omgaan in politie berichten veilig aangekomen pardon als het veilig was aangekomen had het kind niet naar een speciaal ziekenhuis gemoeten! Het kind is aangekomen in het ziekenhuis is een betere verwoording voor Twitter!

    Respect voor de ouders ik hoop dat jullie kindje snel weer gezond mag worden en er geen blijvend letsel blijft. Heel veel sterkte met jullie kindje

    • Timothy Wildschut on

      Meneer of mevrouw B: Het vervoer van de locatie naar het ziekenhuis is onder politiebegeleiding gegaan, dat vervoer is veilig gebleken, er zijn onderweg geen gevaarlijke situaties ontstaan in het vervoer. Nergens gaat het in die zin over het kind of de staat daarvan.

Reageer