Tiplijn: 06-19541384

Grote container in brand bij bedrijf in Dordrecht; agent gewond

0

DORDRECHT – Bij recyclingbedrijf Coolrec aan de Grevelingenweg in Dordrecht heeft zondagavond 21 mei 2018 een brand gewoed. Omstreeks 19.35 uur brak de brand uit in een grote container. De Rotterdamse meldkamer kreeg veel telefoontjes van de brand.

Vrijwel direct werd opgeschaald naar ‘middelbrand’. Twee blusvoertuigen en een hoogwerker werden met spoed ter plaatse gestuurd. Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij. Ter plaatse had de brandweer het vuur snel onder controle.

Agent gewond
Ook de politie werd met spoed naar het brandadres gestuurd. Eén agent probeerde het hek van het bedrijf open te maken. Helaas mislukte dit en raakte hij gewond aan zijn hand.

Wederom brand
De brandweer is inmiddels al meerdere keren ingezet bij het bedrijf Coolrec in Dordrecht. 12 Oktober 2017 moest de brandweer een brand op het dak van het pand blussen. Woensdagavond 16 augustus 2017 brak er ook al een grote brand uit op het terrein.

Gelukkig bleef de schade beperkt. Na zeker één uur kon de brandweer weer inpakken. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer