Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor gasluchten in Gorinchem

0

GORINCHEM – De Gorinchemse brandweerlieden moesten maandagmiddag 14 mei 2018 uitrukken voor een melding van een gaslucht. Omstreeks 15.35 uur rook een bewoner van een flat aan de Dokter van Stratenweg een sterke gaslucht in de berging. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om de oorzaak van de gaslucht te achterhalen. Al snel bleek het te gaan om een defecte gasfles. Deze werd door de brandweerlieden naar buiten gebracht en de berging werd geventileerd. Hierna konden de spuitgasten weer terugkeren naar de kazerne.

Om 17.50 uur kwam er opnieuw een melding van een gaslucht. Een bewoner van een woning in de Keizerstraat dacht een gaslucht te ruiken. De brandweer kwam wederom met spoed ter plaatse om metingen uit te voeren. Er werd echter niks gemeten waarop de brandweer al snel weer kon terugkeren naar de kazerne. Het was de derde keer deze dag dat de Gorinchemse brandweerlieden uitrukte voor een melding van een gaslucht/lek.

Foto’s Max Liet

Melding Dokter van Stratenweg

Melding Keizerstraat

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: