Tiplijn: 06-19541384

Zweefvliegtuig maakt landing in Hardinxveld; hulpdiensten met spoed opgeroepen

2

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een zweefvliegtuig heeft vrijdagavond 11 mei een buitenlanding gemaakt langs de Frederikstraat in Hardinxveld. Omstreeks 18.15 uur werden diverse hulpdiensten met spoed opgeroepen, omdat het om een ‘ongeval’ zou gaan.

Ter plaatse bleek dat de piloot de zweefvliegtuig twee uur eerder al aan de grond had gezet. Omdat hij lag te slapen in het zonnetje, op afwachting van transport, werd door voorbijgangers gedacht aan een ongeval. Gelukkig bleek dit niet het geval. Al snel werden alle opgeroepen hulpdiensten gecanceld.

Foto’s: Jorrit de Haas

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Misschien beter om eerst te gaan kijken wat er precies aan de hand is voordat je alarm slaat ?
    Zoals het nu gegaan is krijg je een hoop paniek voor niets