Tiplijn: 06-19541384

Twee gewonden bij ernstige aanrijding op N214 bij Oud-Alblas

1

OUD-ALBLAS – Op de N214 bij Oud-Alblas, in de buurt van de carpoolplaats, zijn maandagavond 23 april 2018 twee personenauto’s frontaal op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde even voor 19.00 uur. Volgens getuigen reed een 20-jarige bestuurster uit Ottoland met haar auto op de verkeerde weghelft. Zij kwam met haar voertuig frontaal in botsing met een tegemoetkomende auto die werd bestuurd door een 56-jarige man. De jonge vrouw uit Ottoland kwam door de botsing bekneld te zitten in haar voertuig.

Politie, brandweer, ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De vrouw uit Ottoland werd door de brandweer uit haar voertuig bevrijd. De twintiger is met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum gebracht voor nader onderzoek en verdere behandeling.

De 56-jarige bestuurder van de andere auto raakte, voor zover nu bekend, lichtgewond aan zijn hand. Vanwege de impact van de botsing werd besloten om hem toch voor onderzoek mee te nemen naar het ziekenhuis.

De N214 was bijna tweeënhalf uur in beide richtingen afgesloten. De politie heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan en zal ook de toedracht van de aanrijding gaan onderzoeken.

Bron: Alblasserdamsnieuws.nl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer