Tiplijn: 06-19541384

Dode bij grote brand in zorginstelling in Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij een grote brand in een zorginstelling van Syndion aan de Vismarkt in Gorinchem is dinsdag 24 april 2018 een 39-jarige man om het leven gekomen. Het gaat om één van de bewoners van de instelling.

De brand brak rond 09.50 uur uit. Bij aankomst van de brandweer kwamen er al zwarte rookwolken uit het pand. Al snel werd opgeschaald naar ‘grote brand’. De Gorinchemse brandweer kreeg assistentie van de brandweervrijwilligers uit Arkel. Ook het Mobiel Medisch Team kwam per helikopter ter plaatse.

Hoe de brand kon ontstaan in niet bekend.

De overige bewoners van het pand aan de Vismarkt kunnen nog niet terug naar hun woningen. De bewoners slapen komende nacht met de hele groep bij collega-instelling Rivas in Leerdam.

Foto: Nick Wijnbelt, Roy Verkerk & Herbert van Dalen

   

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer