Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt man aan na schoten in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – In de nacht van vrijdag op zaterdag 21 april 2018 rond 4.45 uur heeft er een schietincident plaats gevonden op de Talmastraat in Sliedrecht. Even later hielden agenten een 26-jarige man uit Sliedrecht aan als verdachte, die mogelijk een bekende is van het slachtoffer. Het slachtoffer, een 33-jarige man uit Sliedrecht, werd  die nacht beschoten op de Talmastraat, maar kon vluchten en raakte niet gewond. De politie die er snel was, startte meteen een onderzoek. Even later konden agenten de verdachte aanhouden met een BTGV (Benaderingstechniek gevaarlijke verdachten) op de Deltalaan. In het huis van de schutter vond de politie ook nog verdovende middelen en munitie. Er is een onderzoek gestart. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen bellen met 0900-8844. Of als u liever anoniem blijft, met 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer