Tiplijn: 06-19541384

(filmpje) Vluchtende verdachte springt in het water in Dordrecht

1

DORDRECHT – De politie heeft woensdag 18 april een man aangehouden in Dordrecht. Eerder werden in het centrum agenten aangesproken door een huilend meisje. Het meisje vertelde te zijn geslagen door een man. Agenten lieten het meisje daarop wachten en gingen direct op zoek naar de verdachte. De man kon daarop staande worden gehouden op de Boogjes. “Het verhaal bleek twee kanten te hebben, van het vechtpartijtje bleef niets over,” meldt de politie.

Bij controle bleek de man nog wel enkele boetes open te hebben staan. Daarop gingen de agenten over tot aanhouding. De man wilde echter niet mee en probeerde voor de agenten te vluchten. Daarbij zwom hij door de sloot die tussen de Boogjes en de Spuiboulevard loopt. Ondanks de vluchtpoging werd de man niet veel later aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau.

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer