Tiplijn: 06-19541384

Auto belandt op zijkant bij ongeval in Hardinxveld

2

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een automobilist is woensdagavond 18 april met de auto op de zijkant beland bij een ongeval in Hardinxveld. Dit gebeurde op de Binnendams. Direct werden meerdere politie-eenheden en de ambulancedienst met spoed naar het ongeval gestuurd.

De bestuurder/ster werd ter plaatse met behulp van omstanders uit de auto gehaald. Niemand raakte bij het ongeval gewond. Vermoedelijk gebeurde het ongeval door de lage zon, meldt de politie. Een berger heeft de auto weggesleept.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  • Inderdaad gekke gerrit, dat vraag ik me ook af…
   Desbetreffende bestuurder zal wel gedacht hebben dat ie écht de gekste kon zijn, maar niets bleek minder waar helaas.

   De echte gek komt gewoon weer op 4 wielen terecht!

   Grtz van crazy TC

Reageer