Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagenchauffeur botst tegen geparkeerde auto’s in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Op de Grotenoord in Hendrik-Ido-Ambacht is maandag 16 april 2018 flinke schade ontstaan aan diverse voertuigen. Een vrachtwagenchauffeur wilde zijn wagen lossen bij een bedrijf. Tijdens het inrijden van het bedrijventerrein, reed de vrachtwagenchauffeur tegen een geparkeerde auto. Vervolgens reed de chauffeur per ongeluk door tegen een volgende geparkeerde auto aan, die ging rollen en een lantaarnpaal raakte. Deze lantaarnpaal viel helemaal om en lag onder de auto. Alle voertuigen hadden forse schade. Alle schadeformulieren zijn ingevuld. Eén voertuig kon niet meer rijden en werd daarom van de weg gehaald door een takelbedrijf.

Foto’s: Politie Drechtsteden Buiten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer