Tiplijn: 06-19541384

Man bedreigd met vuurwapens bij beroving in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een man is vrijdagavond 13 april beroofd in Dordrecht. De beroving vond omstreeks 23.15 uur plaats op de Schorpioenstraat. Onder bedreiging van vuurwapens gaf het slachtoffer verschillende goederen af. De daders gingen er daarop op een scooter vandoor. Agenten startten direct met een zoekactie en verschillende politie-eenheden stelden zich centraal op in de wijk.

Na enige tijd sloot ook een politiehelikopter aan bij de actie. Een uur na de beroving kon een verdachte worden aangehouden op de Eulerlaan. Het gaat om een 17-jarige man uit Papendrecht, meldt de politie aan ZHZActueel. De andere verdachten waren ook nog in de buurt van het incident maar wisten te ontkomen. De recherche onderzoekt de zaak.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: