Tiplijn: 06-19541384

Jongen en meisje botsen tegen wegrijdende auto in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 16-jarige jongen uit Nieuw-Lekkerland en zijn 17-jarige vriendin uit Oud-Alblas zijn in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 april 2018 met een brommer op een auto geklapt in Alblasserdam. De tieners reden rond 00.40 uur op een brommer over het Kortland in het Damdorp. Op dat moment reed een automobiliste weg vanuit de berm, ter hoogte van het IJsclubgebouw. De bestuurster van de auto vertelde dat ze eerst keek voordat ze wegreed, maar dat ze de brommer niet aan heeft zien komen.

De bromfiets knalde tegen de zijkant van de personenauto en de twee opzittenden kwamen ten val. Politie en ambulance kwamen ter plaatse voor hulp. De jongen en het meisje zijn ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Ondanks de forse schade die aan de voertuigen ontstond, lijkt het tweetal slechts lichtgewond te zijn geraakt. Nader onderzoek in het ziekenhuis moet uitwijzen of dat inderdaad het geval is. De automobiliste kwam met de schrik vrij. De auto is door een bergingsbedrijf van de weg gehaald.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer