Tiplijn: 06-19541384

Agenten lopen ontwrichte kaak en blauw oog op in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een man en een vrouw die eerst met elkaar vochten, keerden zich afgelopen weekend in Hendrik-Ido-Ambacht bij aankomst van de politie samen tegen de agenten. Hierbij bezorgden zij de dienders een blauw oog, een ontwrichte kaak en een gekneusde arm. De verdachten zijn aangehouden en zitten vast.

Op 14 april gingen twee agenten om 20.10 uur af op de melding van een vechtpartij op de Amandelgaarde in Hendrik-Ido-Ambacht . Daar zagen zij een man en een vrouw die kort daarvoor met elkaar gevochten hadden. Toen één van de agenten de man wilde fouilleren, sloeg de vlam in de pan. Er ontstond een worsteling, waarbij de agent zijn pepperspray gebruikte, maar zelf ook wat van het bijtende spul in zijn ogen kreeg. De vrouw sloeg ondertussen de andere agent, waardoor de kaak van deze agent uit de kom schoot. Ook liep ze een behoorlijke kneuzing aan haar arm op: mogelijk brak ze een of meer botjes in haar pols. Extra agenten wisten het agressieve tweetal te arresteren en toegestroomde omstanders op afstand te houden.

Foto: Martijn de Vries.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer