Tiplijn: 06-19541384

Rijbewijs kwijt en EMG-cursus na ongeval in Dordrecht

1

DORDRECHT – Op de N3 bij Dordrecht zijn donderdagmiddag 12 april twee ongevallen gebeurd. Aan het eind van de middag verloor de bestuurder van een BMW de controle over zijn voertuig. De man klapte daardoor met zijn auto op de vangrail en kwam vervolgens tegen de vangrail aan de andere kant van de weg tot stilstand. Volgens getuigen vertoonde de man voorafgaand aan het ongeval asociaal rijgedrag. Omdat de man bij de politie bekend was met eerder asociaal rijgedrag werd zijn rijbewijs ingenomen én werd hij aangemeld voor een cursus Educatieve Maatregel Gedrag en Verkeer (EMG).

Tijdens de afhandeling van het ongeval gebeurde er op de andere rijbaan ook een ongeval. Een vrouw merkte te laat dat haar voorligger stilstond. Een botsing volgde en beide bestuurders raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis worden vervoerd. Tijdens de afhandeling van beide ongevallen werd de N3 in beide richtingen afgesloten. Na zo’n anderhalf uur werd de weg weer vrijgegeven, meldt de politie.

Foto: Politie Dordrecht

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Tijdens de afhandeling van het ongeval gebeurde er op de andere rijbaan ook een ongeval. Een vrouw merkte te laat dat haar voorligger stilstond…… Waarschijnlijk stond de voorganger stil om naar het ongeval te kijken. Precies hetzelfde wat mevrouw ook deed. Toch iets minder goed in multi-tasken.