Tiplijn: 06-19541384

Politie dringend op zoek naar vermiste man uit Zwijndrecht (update)

0

ZWIJNDRECHT – De politie is dringend op zoek naar een 29-jarige man uit Zwijndrecht. De man werd zondag 8 april omstreeks 22.30 uur voor het laatst gezien bij zijn woning aan de Dr. Plesmanstraat. De twintiger vertrok vanaf daar met een oude zwarte damesfiets in onbekende richting, meldt de politie. De man is autistisch en sterk vermagerd. De vermiste man zou een zwarte rugzak bij zich hebben en een donkerkleurige hoodie met capuchon, een zwart sportjack en een spijkerbroek dragen. Heeft u deze man gezien? Bel dan nu met 112 (spoed) of 0900-8844.

Update: De vermiste man is in goede gezondheid aangetroffen. Dat meldde de politie zondagmiddag 15 april.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer