Tiplijn: 06-19541384

12-jarige berooft Dordtse fietsster

0

DORDRECHT – Een alerte getuige greep op maandag een 12-jarige jongen bij de kladden, nadat hij een 35-jarige fietsster uit Dordrecht op dinsdag 10 april 2018 van haar tas had beroofd. De jonge verdachte is aan de politie overgedragen, die hem na verhoor in vrijheid stelde. De fietsster raakte niet gewond.

De Dordtse fietste rond 15.10 uur op de Galileïlaan en werd bij de Grafelijkheidsweg ingehaald door een fietser met achterop een passagier. De jongen op de bagagedrager greep plots de tas van de vrouw uit de fietsmand aan haar stuur en rende weg. Het slachtoffer probeerde nog de jongen te achterhalen, maar hij was te snel en wist aan de vrouw te ontsnappen. Dat lukte niet bij een getuige die snel reageerde op het hulpgeroep van de fietsster. Deze man had binnen de kortste keren het diefje te pakken. Hij gaf de tas weer aan de vrouw terug en droeg de jonge verdachte over aan de politie. De fietser bij wie de verdachte achterop zat, wist in de hectiek weg te komen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer