Tiplijn: 06-19541384

Man (93) verdrinkt na ongeluk met scootmobiel bij Lexmond

3

LEXMOND – Een 93-jarige man uit Meerkerk is maandagmiddag 9 april om het leven gekomen langs de Kanaaldijk in Lexmond. Het slachtoffer kwam met zijn scootmobiel te water. Een schipper zag een tas drijven en had de politie gebeld. Eenmaal ter plaatse vond de politie de inmiddels overleden man. Ook zijn scootmobiel werd vrijwel gelijk gevonden in het water.

De politie heeft lange tijd onderzoek gedaan. Ook een politiehelikopter vloog een aantal minuten boven het incident voor onderzoek. De brandweer uit Meerkerk heeft de tas uit het water gehaald en met een kraan de scootmobiel uit het water getakeld. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Auto’s rijden daar heel hard op die smalle kanaalweg en er is maar weinig passeer ruimte. Ik ben meerdere keren met mijn fiets wiel in de berm beland door zo’n hardrijdende automobilist, ook bijna het kanaal in.

  2. @ Helena, inderdaad.
    Vraag me af of het een eenzijdig noodlottig ongeval is of een geval van doorrijden na ongeval…

Reageer