Tiplijn: 06-19541384

Hond dood bij forse woningbrand in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een hond heeft zondagavond 8 april een brand in Dordrecht niet overleefd. Even voor 21.00 uur brak er brand uit in een woning aan de Eemkerkstraat. Op basis van de van de melder verkregen informatie, schaalde de meldkamer direct op naar middelbrand. Daarop kwamen diverse blusvoertuigen ter plaatse. In de woning bleek inderdaad een forse brand te woeden. Brandweerlieden wisten de brand na enige tijd onder controle te krijgen.

In de woning werden een hond en een kat aangetroffen. Voor de hond kwam hulp te laat. De kat overleefde het incident wel. Door de brand raakte de woning zwaar beschadigd. Naastgelegen woningen liepen waterschade op. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

De bewoonster laat weten: “Ik was met mijn dochters in de woning ten tijde van de brand. Doordat de sleutel kwijt was, zaten we opgesloten. We zijn ternauwernood ontsnapt. De buurvrouw heeft met een stok, het deurraam ingeslagen.”

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer