Tiplijn: 06-19541384

Drietal breekt eerst in en berooft vervolgens man in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – De politie heeft in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 april twee personen aangehouden. Omstreeks 1.45 uur schrok de 75-jarige bewoner van een woning aan de Kerkbuurt in Sliedrecht wakker van glasgerinkel. De man ging poolshoogte nemen en zag nog net iemand wegrennen vanaf zijn balkon. Eenmaal buiten zag de bewoner niemand meer. Wel was duidelijk dat er was ingebroken.

Niet veel later sprak de man met een 22-jarige buurtbewoner. Deze buurtbewoner was kort hiervoor beroofd van zijn portemonnee door drie personen. Waarschijnlijk had dit drietal kort hiervoor ook ingebroken bij de 75-jarige man. Het drietal was er na de incidenten vandoor gegaan in een auto. Korte tijd hierna wisten agenten het desbetreffende voertuig staande te houden. De twee inzittenden zijn aangehouden. Volgens de politie gaat het om mannen van 21 en 22 jaar uit Papendrecht. De recherche doet onderzoek en is nog op zoek naar de derde verdachte.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer