Tiplijn: 06-19541384

Politie toont beelden van overval op tankstation in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie heeft donderdag 5 april beelden getoond van een overval in Zwijndrecht. Op maandag 5 februari kwam omstreeks 7.45 uur een man tankstation De Haan aan de Ringdijk binnen. De man was daarbij is in het zwart gekleed en droeg een bivakmuts. De overvaller eiste geld en sigaretten van de medewerkster. Daarop vluchtte hij door de achteruitgang van het tankstation. Ondanks een zoekactie werd de dader niet meer aangetroffen.

Tijdens de overval kwam een klant de winkel binnen. De politie wil graag met deze man in contact komen. Daarnaast is de politie op zoek naar mensen die de overvaller denken te herkennen. Tips zijn welkom via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer