Tiplijn: 06-19541384

Huizen en auto’s beschadigd na dronkemansrit door Zuid-Beijerland

2

ZUID-BEIJERLAND – Bij een aanrijding op de Noordijk in Zuid-Beijerland zijn woensdagavond 4 april 2018 twee woningen en twee personenauto’s beschadigd geraakt. Het ongeval gebeurde rond 21.50 uur. De bestuurder die de schades veroorzaakte, blijkt veel te veel alcohol genuttigd te hebben. Op het politiebureau blies hij 890 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht; terwijl voor een ervaren bestuurder 220 microgram als maximum geldt. Voor beginnende bestuurders is de grens met 88 microgram alcohol nog lager. De man is aangehouden, zijn rijbewijs is ingevorderd en de officier van justitie zal bekijken waar de man voor vervolgd kan worden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

 1. gekke gerrit on

  jochie jochie toch
  Dit wordt levenlang betalen
  je verzekering betaal geen euro
  Dom Dom

  gr gekke Gerritje

Reageer