Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt jongen aan, geeft hem een klap en gaat er vandoor in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie doet onderzoek naar een aanrijding in Zwijndrecht. Rond 16.00 uur werd een fietser aangereden door de bestuurder van een busje op het Groene Kruispad, nabij de Wilgenstraat. De automobilist stapte vervolgens uit en gaf de jongen volgens getuigen een klap en een grote mond. Daarna reed de man met zijn voertuig weg.

Hierop werden de politie en de ambulancedienst gebeld. De jongen is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht voor controle. De politie heeft getuigen gehoord en heeft het kenteken van de automobilist naar aanleiding van de verklaringen genoteerd. Agenten zetten het onderzoek voort.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer