Tiplijn: 06-19541384

Knallen voorafgaand aan autobrand in Dordrecht; politie zoekt getuigen

1

DORDRECHT – De politie zoekt getuigen van een vermoedelijke brandstichting in Dordrecht. Omstreeks 1.30 uur hoorden buurtbewoners op de Van den Tempelstraat drie knallen en zagen daarop een motor of scooter wegrijden richting winkelcentrum Crabbehof. Kort hierop stond een busje in brand. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen, maar kon niet voorkomen dat het voertuig zwaar beschadigd raakte.

De politie zoekt getuigen van de brandstichting en mensen die de mogelijke verdachten hebben gezien. Het zou gaan om een motor of scooter met daarop twee personen. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Foto: Politie Dordrecht

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Even met de eigenaar praten, hij weet vast wel wie de daders zouden kunnen zijn.
    Die beste man houdt natuurlijk zijn mond want hij is niet levensmoe.
    Maar goed, zulke dingen gebeuren niet zomaar en de boodschap zal wel duidelijk zijn.

Reageer