Tiplijn: 06-19541384

Auto slaat over de kop op de Sophialaan in Hendrik-Ido-Ambacht

10

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een automobilist is vrijdagmiddag 30 maart over de kop geslagen in Hendrik-Ido-Ambacht. Omstreeks 17.00 uur reed de man met een meisje als bijrijder in zijn voertuig over de Sophialaan in de richting van de Ambachtsezoom. Op gegeven moment verloor de man de controle over zijn stuur, reed over een boompje, sloeg over de kop en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

De ambulancedienst kwam na het ongeval ter plaatse om de inzittenden van het voertuig na te kijken. Het letsel van het tweetal lijkt mee te vallen. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

10 reacties

 1. De zoveelste deze week die heeft moeten uitwijken voor de paashaas.
  Nah ben je lekker mee, je zou daar net lopen of fietsen.

 2. Beste stuurlui aan de wal, wat n stompzinnige kort door de bocht reacties…
  Oordeel pas als je de feiten weet, en niet vanaf een plaatje o.i.d.!
  Sufferds!

 3. @ ferdinand.
  Rijd dagelijks de weg diverse malen daar.
  Ga zelf niet bijdehand lopen doen tegen een ander.
  Of zat je er zelf bij in de auto toen het gebeurde?

 4. @Ferdinand Zo stompzinnig zijn de opmerkingen niet als je de omgeving een beetje kent. JE zou je dochter maar meegeven…

 5. @Slimpie, wilt u hiermee suggereren dat de bestuurder roekeloos gereden zou hebben? Of heeft u de feiten op een rij? Dan begrijp ik u!
  Maar het zou zomaar kunnen dat de bestuurder onwel is geworden, en dan spreek je over pure pech! Ik wil geen oordeel vellen over uw of andermans reactie, maar vaak is de situatie anders dan ons doet vermoeden. En dan moeten wij oppassen met primaire reacties. In dat licht bezien kan ik Ferdinand wel volgen. Voorts wens ik u en de andere reageerders veel veilige kilometers, het zij op de fiets, met de auto, of te voet…..

Reageer