Tiplijn: 06-19541384

Aanhouding in verband met discriminatie van politieagent in Gorinchem

0

GORINCHEM – Woensdag 21 maart 2018 omstreeks 23.00 uur is een 49-jarige vrouw, afkomstig uit Den Bosch, aangehouden ter zake van discriminatie van een politieagent en openbare dronkenschap.

De politieagent en een collega kregen de melding dat de vrouw veel overlast veroorzaakte in het centrum van Gorinchem. Op de Hoogstraat te Gorinchem troffen zij de vrouw aan en zagen dat zij een vuilcontainer omschopte. Al snel bleek dat de vrouw onder invloed van alcohol was. 

Tijdens het gesprek heeft de vrouw diverse malen de politieagent ernstig gediscrimineerd. Hierop werd de vrouw aangehouden ter zake van discriminatie en openbare dronkenschap.
De politieagenten brachten de vrouw over naar het bureau van politie in Dordrecht. Tijdens het transport werd zij erg agressief, waarop de collega’s genoodzaakt waren om het voertuig tot stilstand te brengen en de verdachte onder controle te brengen.

Hierop werd de verdachte ingesloten in het politiebureau.
Tijdens het insluiten werd bij de verdachte een taser aangetroffen, die inbeslag genomen werd.

Door de recherche werd de zaak onderzocht en na overleg met de Officier van Justitie kreeg de verdachte een boete van 1000 euro.
Hierop werd de verdachte in vrijheid gesteld.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer