Tiplijn: 06-19541384

Bellende bestuurder slaat over de kop in Langerak

2

LANGERAK – Op de Melkweg te Langerak raakte vanmiddag een 24-jarige bestuurder met zijn bedrijfbusje van de weg, sloeg over de kop en belandde in de sloot. Hij kon op eigen kracht zijn voertuig verlaten en werd door een passerende kennis mee naar huis genomen voor een warme douche. Aldaar kwam wegens rugklachten toch een ambulance ter plaatse en moest de onfortuinlijke bestuurder mee voor onderzoek. De man verklaarde zelf aan de politie dat hij aan het bellen was, wat zeer waarschijnlijk ook heeft geleid tot het ongeval. De auto raakte total loss.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. gekke gerrit on

    Weer een smartfhone haas oh oh ??

    De derde deze week?

    Niet betalen verzekering,!

    Gr gekke gerrit

Reageer