Tiplijn: 06-19541384

Paard en berijdster gewond bij ongeval met vrachtwagen in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een paard en de berijdster van het paard zijn dinsdagmiddag 27 maart gewond geraakt bij een ongeval in Dordrecht. Omstreeks 12.15 uur liepen twee meisjes met hun paarden over de Merwedestraat. Op gegeven moment schrok één van de paarden. Vervolgens rende het dier de rijbaan op.

Over de Merwedestraat reed op dat moment een vrachtwagen. De chauffeur van het voertuig ging direct in de remmen maar kon niet voorkomen dat hij het paard en de berijdster van het paard raakte. Zowel het meisje als het paard raakte hierbij gewond. In eerste instantie werd naast de ambulancedienst ook een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter opgeroepen. De inzet hiervan werd echter vlak voor de landing afgemeld. De berijdster van het paard is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer