Tiplijn: 06-19541384

Brandweer haalt vrouw uit deels te water geraakte auto in Giessenburg

6

GIESSENBURG – De brandweer heeft dinsdag 27 maart een vrouw uit een voertuig gehaald in Giessenburg. Omstreeks 15.30 uur raakte de vrouw onwel in haar voertuig op de Neerpolderseweg. De automobiliste kwam hierop met de auto deels in een sloot terecht. Omdat het voertuig volledig te water dreigde te raken kwam de brandweer met spoed ter plaatse. De hulpverleners wisten het voertuig al snel te stabiliseren en konden daarop het slachtoffer uit de auto halen. Zij is door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgevoerd.

Foto’s: Jorrit de Haas

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

6 reacties

  1. Chris Bijlsma on

    volgens mij heeft er een omstander heel adequaat gereageerd en het voertuig aan zijn auto vastgemaakt. dus niet je favoriete korps, maar een burger, top.

  2. gekke gerrit on

    Het zal toch weer de smartfhone haas niet wezen oei oei??

    Sterkte gewenst voor deze dame

    Gr gekke gerrit

    • Als je kunt lezen (al vraag ik me dat af gezien je naam) staat er dat ze onwel is geworden.. eerst lezen, dan een oordeel.

  3. gekke gerrit on

    Een smartfhone haas kan natuurlyk ook onwel worden,toch bly dat ze my of uw gezinnetje niet geraakt heeft.

    je zal er maar fietsen met je kids ,en een smartfhonehaas wordt onwel!

    Sterkte gewenst voor deze dame !

    Gr gekke Gerrit

    • Wat een belachelijke reactie! Waar haal je het vandaan dat een smartfone er iets mee te maken heeft?! Je kunt je leven beter nuttig besteden, dan hier onzin reactie te plaatsen.

  4. gekke gerrit on

    Maar goed dat u hier niet liep of fietste met je gezinnetje,want dan had de smartfhonehaas zeker gewonden op haar geweten!

    [TIp van Gekke Gerrit] Beste karin denk erom als je de smartfhone in je hand neem,zet dan je autootje even stil lang de weg;geloof Gekke Gerrit nou maar

    Sterkte gewenst voor deze dame in kwestie

Reageer