Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen rijdt zich klem in tunnel in Dordrecht

2

DORDRECHT – Een vrachtwagenchauffeur heeft zichzelf donderdag 22 maart klemgereden onder een tunnel in Dordrecht. Het ongeval gebeurde in de loop van de middag op de Dubbeldamseweg Zuid. De vrachtwagen, komend vanaf de kant van de Mariastraat, bleek te hoog te zijn om door de tunnel te kunnen rijden. Een bergingsbedrijf moest er aan te pas komen om het voertuig los te trekken. De vrachtwagen liep flinke schade op en is afgevoerd door de berger. Tijdens het incident sloot de politie de tunnel af voor auto’s.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Slim in vlees. Iets minder slim in het verkeer.

    Toch vraag ik me af: hadden ze die tunnel niet iets hoger kunnen maken? Met vastgelopen vrachtwagens heeft Dordrecht bij de Krispijntunnel ervaring genoeg.

  2. Ja, of je zorgt dat je weet hoe hoog je vrachtwagen is en kijkt op de borden voordat je jezelf vast rijdt. Hoe dom kan je zijn?

Reageer