Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt twee mannen aan na diefstal in winkelcentrum Sterrenburg

0

DORDRECHT – De politie heeft woensdag 21 maart 2018 twee mannen uit Dordrecht aangehouden. De mannen worden verdacht van een nachtelijke diefstal in winkelcentrum Sterrenburg in hun woonplaats. De

Op basis van camerabeelden van een getuige, werd de agenten een woning aangewezen die mogelijk het verblijfadres van een verdachte was. Na enig onderzoek en overleg met het Openbaar Ministerie betraden agenten het pand aan de Eisingahof.

Hier troffen zij gestolen spullen aan. De politie hield hierbij twee mannen van 46 en 40 jaar uit Dordrecht aan als verdachte. De verdachten zijn overgedragen aan de recherche. Zij zullen verder onderzoek verrichten.

De politie complimenteert de getuige voor de hulp. “Hulde aan de getuige”.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer