Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter naar Hendrik-Ido-Ambacht voor peuter met allergische reactie

1

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een Mobiel Medisch Team uit Rotterdam is maandagmiddag 19 maart naar Hendrik-Ido-Ambacht gevlogen. Omstreeks 12.45 uur werd de ambulancedienst opgeroepen voor een 1-jarig kind met een allergische reactie bij Verhage aan de Sophiapromenade. Ook het MMT en de politie werden ingezet. De traumahelikopter landde al snel in het Sophiapark, waarna de arts en de verpleegkundige van de helikopter door de politie naar de medische noodsituatie werden gebracht. De ambulancedienst heeft de peuter naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Martijn de Vries/Hulpverlening.nl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Zo bizar hoe snel het roddelcirquit gaat. De ene zegt dat er een kindje gereanimeerd moest worden en bij de volgende is het een oude man die nie goed geworden was.

    Wat het ook was, ik hoop dat de patient weer snel mag herstellen.

Reageer