Tiplijn: 06-19541384

Drugs, vals geld en cash in auto’s; twee Dordtenaren aangehouden

0

DORDRECHT – Alert handelen van agenten bij het zien van een mogelijke overdracht tussen inzittenden van twee auto’s leidde gisterenavond, dinsdag 13 maart 2018, tot een flinke vangst. Na het doorzoeken van de auto’s en de woningen van de inzittenden werden 1,5 kilo cocaïne, 1000 XTC-pillen, 11.000 euro cash, 22.000 euro in valse biljetten, pepperspray, zes dure horloges en twee auto’s in beslag genomen. Er zijn vier verdachten aangehouden voor het bezit van harddrugs, witwassen, het voorhanden hebben van vals geld en de wet wapens en munitie.

Agenten zagen in Rotterdam Feijenoord dat er iets verdachts gebeurde tussen de twee auto’s. Ze besloten de wagens te volgen en op de A16 en de Beijerlandselaan aan de kant te zetten. In één auto trof het team drugs en vals geld aan, in de andere een grote som cash.

Reden genoeg om door te pakken en ook de woningen van de inzittenden te doorzoeken. Hierbij werden pepperspray, horloges, twee dure auto’s en de xtc-pillen in beslag genomen.

De vier aanhoudingen betreffen een 32-jarige man uit Rotterdam, een 30-jarige man en een 31-jarige vrouw uit Dordrecht en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Foto:Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer