Tiplijn: 06-19541384

Man haalt rijbewijs en botst zelfde dag nog tegen paal in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een jongeman die maandag 12 maart 2018 zijn rijbewijs ophaalde, nadat hij geslaagd was voor zijn rijexamen, is dezelfde dag nog met zijn auto tegen een paal gebotst in Gorinchem. De man botste op de Componistenstraat, ter hoogte van de kruising met de Bachlaan in Gorinchem tegen een paal met verkeersbord. Vervolgens botste hij tegen een boom.

Politie en ambulance kwamen ter plaatse voor hulp. De bijrijdster, een jonge vrouw, is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder bleef ongedeerd. De auto is opgehaald door een berger. Waardoor de man van de weg is geraakt, is niet bekend.

Foto’s: Max Liet.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: