Tiplijn: 06-19541384

Twee ongevallen op Nieuwe Wolpherensedijk in Gorinchem

0

GORINCHEM – De hulpdiensten moesten in Gorinchem maandag 12 maart 2018 twee keer uitrukken voor ongevallen op de Nieuwe Wolpherensedijk. Om 7.30 uur kwam een scooterrijder ter hoogte van de Kanselpoortweg ten val, nadat hij hard moest remmen. Politie en ambulance waren snel ter plaatse. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Rond 16.40 uur gebeurde opnieuw een ongeval. Ter hoogte van het tankstation kwamen twee personenauto’s en een bedrijfswagen met elkaar in botsing. Politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Eén persoon raakte bij het ongeval gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. De personenauto’s werden door een bergingsbedrijf afgesleept. De bedrijfswagen kon op eigen kracht verder rijden.

Foto’s: Max Liet.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: