Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter maakt voorzorgslanding in Gorinchem

0

GORINCHEM – Het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam heeft zondag 11 maart 2018 rond 04.00 uur met de traumahelikopter een voorzorgslanding gemaakt op de parkeerplaats van de evenementenhal langs de Franklinweg in Gorinchem. De helikopter was op weg naar thuisbasis Rotterdam The Hague Airport, na een inzet elders in het land. Door opkomende mist werd het zicht voor de piloot echter te beperkt om de veiligheid nog te kunnen waarborgen. Besloten werd om de helikopter bij Gorinchem aan de grond te zetten.

De arts en verpleegkundige van het MMT zijn daar door de politie opgehaald en met spoed naar Rotterdam gebracht, om zodoende daarvandaan weer snel inzetbaar te zijn voor eventuele incidenten.

De piloot blijft bij de helikopter, totdat de mist is opgetrokken en vliegen weer verantwoord is.

Foto’s: Max Liet.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: