Tiplijn: 06-19541384

Bestelwagen belandt op zijkant na botsing tegen boom in Hardinxveld

1

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De bestuurder van een bestelwagen is zondagochtend 11 maart 2018 met zijn voertuig tegen een boom gebotst in Hardinxveld. Het ongeval gebeurde rond 07.15 uur op de Peulenlaan. Door de botsing belandde de bedrijfsauto op zijn zijkant. De bestuurder kon in eerste instantie niet uit zijn voertuig komen. Daarom werd, behalve de ambulance en politie, ook de brandweer gealarmeerd om de man te bevrijden. Nog voor de aankomst van de hulpdiensten, wisten buurtbewoners de bestuurder uit de bestelwagen te helpen. De verwondingen bij de bestuurder lijken mee te vallen. Hij is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Waardoor de man tegen de boom reed, is nog niet bekend.

Foto’s: Jorrit de Haas.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie