Tiplijn: 06-19541384

Brandweer houdt wedstrijd in Papendrecht; beste 3 door naar regiokampioenschap

0

PAPENDRECHT – Langs de Ketelweg in Papendrecht is zaterdag 10 maart 2018 een brandweerwedstrijd gehouden. Aan de ‘kringwedstrijd’ deden vijf korpsen uit de regio mee. Het scenario was dat er sprake was van een woningbrand met een flash-over bij de voordeur en een doorslag naar boven. Een deur moest ingeramd worden. Binnen lag een slachtoffer tussen munitie en bij de voordeur stond een hoestend slachtoffer. Aan de brandweerkorpsen uit de regio de taak de brand te blussen en de slachtoffers te redden.

Brandweer Maasdam werd eerste. Het korps van Nieuw-Lekkerland werd tweede. Sliedrecht werd derde. Bleskensgraaf vierde en Alblasserdam vijfde. De beste drie zijn door naar de regionale kampioenschappen die later dit jaar plaatsvinden.

Foto’s: Tiemen Schuit, Jan Verheij en William van de Pol.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: