Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt verkeerslicht omver in Dordt; doorrijder gepakt bij Eisingahof

0

DORDRECHT – Op de kruising Hugo van Gijnweg met de Talmaweg in Dordrecht is in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 maart 2018 een verkeerslicht omver gereden door een auto. Dit gebeurde tussen 02.00 en 04.00 uur. De bestuurder van de auto ging er na de botsing direct vandoor. Buurtbewoners maakten er melding van dat een Mercedes na de botsing was weggereden.

Niet veel later werd bij de Eisingahof een zwaar beschadigde Mercedes aangetroffen. De schade aan het voertuig bleek overeen te komen met de schade aan het verkeerslicht en de onderdelen van de auto die daar op straat lagen.

Niet veel later liepen twee mannen in de buurt van de geparkeerde auto in de Eisingahof. Eén van hen ‘klikte’ de auto dicht. Op dat moment kwam ook de politie om de hoek. Eén van de mannen werd direct aangehouden op verdenking van het doorrijden na een ongeval. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor een verklaring.

Later volgt mogelijk nog meer informatie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer